Over BSB

Welkom op de website van Beer & Selected Beverages!

BSB is de logische weg bij distributie van dranken op de Nederlandse markt aan retailers, dranken- en groothandel. Met ons team van gedreven en professionele medewerkers verzorgt BSB import en distributie van jaarlijks meer dan 700.000 hectoliter dranken voor haar leden en derden. Het portfolio bestaat uit speciale bieren en premium pilseners, mineraalwaters, gedistilleerde dranken, likeuren en wijnen.

Ons doel is onze een effectieve en efficiënte distributie en ondersteunende diensten te bieden tegen lage kosten. Voor afnemers geldt dat wij de volumes van de verschillende partners bundelen tot één administratieve en logistieke stroom.

Onze leden zijn: ABND Drinks Company, Bitburger, Chimay, Duvel Moortgat, Halve Maan, Jopen, Palm Belgian Craft Brewers, Veltins en Warsteiner. Daarnaast is BSB ook distributeur voor een groot aantal brouwerijen, drankenproducenten en merkeigenaren.
BSB kent als afnemers vrijwel alle Nederlandse horecagroothandels en drankenhandelaren, zelfbedieningsgroothandels, slijters en slijterij organisaties en retailers. BSB levert veel grote afnemers dagelijks door heel Nederland. Daarnaast wordt volgens een vast routeschema bij onze klanten bezorgd (afbeelding routeschema in bijlage).

- BSB levert meer dan 1.200 sku’s en daarnaast een groot aantal POS items.
- BSB werkt met een in 2013 geïmplementeerd state of the art ERP systeem en een modern warehousemanagement systeem.
- Wij beschikken over ruim 11.000 m2 warehouse

Bent u geïnteresseerd in BSB? Neem contact op met: Lodewijk Emmen 0653440958 lodewijk@bsb.nl
BSB heeft de spelregels waaronder wij onze klanten kunnen leveren vastgelegd in Algemene leveringsvoorwaarden.