FLS Company Nederland

FLS Company is een zelfstandige en 100% onafhankelijke liquor company in Nederland. Al meer dan 20 jaar richt de sales & marketing organisatie zich op het ontwikkelen en het in de markt zetten van producten en de daarbij behorende beleving.
FLS Company denkt mee met de wholesalers en ondernemers om de verkoop, maar vooral de doorstroming van de producten te bevorderen. Zo staat FLS Company direct in contact met een groot distributienetwerk, waardoor hun producten vrijwel overal verkrijgbaar zijn. Deze omvat retail, slijterijen, zelfbediening groothandels en (horeca)groothandels. Daarnaast heeft FLS Company een actieve buitendienst, welke in 5000+ outlets actief zijn. Zij zijn assertief, creatief, denken met de klant mee en zijn zeer servicegericht.
Op het gebied van events werkt FLS Company samen met de grootste eventpartners in Nederland. Naast de Nederlandse dekking zijn ze ook ervaren met het in de markt zetten van onze producten in inmiddels een 16-tal landen, hier komen jaarlijks nog steeds landen bij. Mede hierdoor heeft FLS intensief contact met internationale wholesalers.
Alle producten van FLS Company zijn door de firma zelf ontwikkeld en in de markt gezet (met uitzondering van CavĂ´da Vodka). Het ontstaan van de producten komt voort vanuit een behoefte uit de markt. FLS company signaleert deze behoeftes en trends, spelen hierop in en ontwikkelen producten waar ondernemers daadwerkelijk mee aan de slag kunnen. De doelstelling is om te allen tijde om met de producten een waardevolle toevoeging te zijn op het bestaande assortiment van de ondernemer.
Door intensieve aandacht voor de producten is er een actieve online community ontstaan. Alle merken zijn dan ook online te vinden, bijvoorbeeld op social media. Dit alles komt, mede door de strategische aanpak, ten goede aan de uiteindelijke branding van de producten.
Door FLS company haar eigen Media & Graphic Design afdeling is de waarborging van de kwaliteit van de uitstraling van onze producten eenvoudig zelf te bewerkstelligen. Mede hierdoor is er de mogelijkheid om snel tailormade activaties in te zetten in diverse kanalen en hiermee in te haken op actualiteiten. FLS company koppelt ervaring, opgedaan door het zelf in de markt zetten van meerdere producten, aan het creatieve en ambitieuze team. FLS company heeft met haar producten bewezen om vanuit hun eigen visie op brandbuilding merken met succes, beleving en aandacht te kunnen bouwen.

www.flscompany.com

Gedistilleerd

Flugel, Boswandeling, Fireman, Rocketshot, Dutch Drop, Cavoda, Liquorccini