Veltins

Duits premium pilsener
Een merk komt pas dan tot leven, wanneer men weet waar het merk voor staat. Veltins is hierin meer dan geslaagd, want dit Premium Pilsener uit het Sauerland is in Duitsland zéér populair en behoort zelfs tot de 4 grootste biermerken. Dat zegt nogal wat in een land met ruim 1.200 brouwerijen, meer dan 5.000 biermerken en een zeer lange brouwcultuur. Veltins wordt natuurzuiver gebrouwen, de vers geoogste hop, zacht bronwater en de fijnste zomergerst geven Veltins die lekkere volle frisse smaak. Gedronken uit het exclusieve Veltins glas mét een stevige schuimkraag erbovenop, maakt het genieten compleet!

Sponsoring
Veltins is zeer actief met sponsoring, die nationaal als internationaal opvallen. Voetbal met Schalke 04 en VFL Wolfsburg, autosport met Porsche en diverse populaire wintersporten zijn de 3 pijlers waar de brouwerij op sympathieke wijze haar naam aan heeft verbonden.


VELTINS in Nederland
Voor de klant is slechts het beste goed genoeg, zo zegt een oude wijsheid. Deze wijsheid is voor Veltins in Nederland een belangrijke leidraad, want in de horeca is de klant veeleisender dan ooit. Met frisse VELTINS tapt de bewuste horeca ondernemer een pils, die zijn gasten weten te waarderen. Maar met alleen het gerstenat ben je er niet, bij een goed pilsmerk horen andere zaken als biertechniek, tapaccessoires, buitenreclame en een goed persoonlijk contact.
Veltins biedt dit en hierdoor zijn we in de Nederlandse horeca sterk gegroeid.
De afgelopen jaren hebben vele restaurants, eetcafés, sportverenigingen en hotels de overstap naar Veltins gemaakt, waardoor ze in combinatie met hun eigen concept weten te onderscheiden en profileren.

www.veltins.de

Bier

Veltins, Grevensteiner