Contact

Beer & Selected Beverages
Lokkerdreef 35, 4879 ND, Etten-Leur
Tel +31 (0)76 751 2000
Fax +31 (0)76 751 2090

NEEM CONTACT OP

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van BSB, neem dan contact met ons op.

Voor vragen over verkoop kunt u terecht bij de afdeling Verkoop Binnendienst: T +31 (0)76 751 2010 of verkoop@bsb.nl

Voor alle klantvragen staat de afdeling Customer Service voor u klaar. Neem contact op met: +31 (0)76 751 2000 of customerservice@bsb.nl

Customer Services

HET TEAM

Bij BSB zetten onze 60 medewerkers zich dagelijks met ziel en zaligheid in om zowel klanten als toeleveranciers optimaal van dienst te kunnen zijn. Omdat we weten dat het prettig is om even een gezicht bij die ene stem aan de telefoon te hebben, stellen we een aantal van onze medewerkers aan u voor.

Alyssa Piscador, Transportplanner

+31 (0)76 751 2027

Tijdens mijn studie Logistiek en Economie begonnen bij BSB waarbij BSB veel kansen biedt om te groeien. Dankzij de informele sfeer, de groei van BSB en behulpzame collega’s leer ik iedere dag weer bij!

André Hamels, Medewerker crediteurenadministratie

+31 (0)776 751 2041 administratie@bsb.nl

De afwisseling in mijn werk en zelfstandigheid binnen BSB maakt het werken bij BSB zo boeiend, geen enkele dag is het hetzelfde. In de jaren dat ik bij BSB werk hebben we veel uitdagingen gehad waar we ook met de fijne collega’s onderling goed doorheen zijn gekomen.

Andrzej Czajkowski, Ass. Teamleider Emballage

Ik vind mijn werk binnen het emballagecentrum van BSB erg leuk en uitdagend. Elke dag is anders en dat geeft mij veel plezier.

Ard-Jan Jongepier, Senior Logistiek Engineer

+31 (0)76 751 2020

Bij BSB is het elke dag de uitdaging om de belangen van onze partners en hun eindafnemers optimaal te dienen. Binnen een strakke organisatie en beheerste kosten toch steeds opnieuw incidentele of bijzondere wensen realiseren, brengt leven in de brouwerij. En daar houden we van bij BSB.

Bavon Yuya, medewerker Orderpick

Bekir Coskun, medewerker Orderpick

Berry Tax, medewerker Orderpick

Annemarie Keijzer, Medewerker Customer Service

+31 (0)76 751 2031 customerservice@bsb.nl

Bas Blom, Warehouse Manager

+31 (0)76 751 2033

Bekir Coskun, medewerker Orderpick

Carola van der Slikke, Financieel Director

+31 (0)76 751 2046

Het geeft mij veel plezier en energie dat we met een team van fijne collega’s dagelijks onze partners kunnen ontzorgen op het gebied van logistiek en administratie en tegelijkertijd onze klanten een uitstekende service kunnen bieden. En dat zonder compromissen te sluiten die nadelige effecten hebben in onze interne organisatie!

Claudia Rullens, Medewerker Customer Service

+31 (0)76 751 2001 customerservice@bsb.nl

Werken voor BSB is geen dag hetzelfde. De afwisseling in de werkzaamheden en de wisselende contacten met klanten maakt het voor mij leuk om hier te werken.

Danny van der Tuuk, Sr. Medewerker Verkoop Binnendienst

+31 (0)76 751 2011 verkoop@bsb.nl

Het werken bij BSB is na al die jaren nog steeds leuk omdat het elke dag anders is en er steeds nieuwe ontwikkelingen zijn. Verder heb ik leuke collega’s waarvan ik er vele al een groot aantal jaren ken dus het voelt goed om hier dagelijks te zijn

David Jasperse, medewerker Orderpick

Dieter van Burgel, Logistiek Engineer

+31 (0)76 751 2022

Tijdens mijn studie ben ik binnen BSB gestart als logistiek stagiair en sinds het afronden van deze studie, inmiddels al enkele jaren geleden, met veel plezier werkzaam bij BSB. Samen met de fijne collega’s werken aan de uitdagingen die de vele mooie merken met zich meebrengen, zorgen er voor mij voor dat geen dag hetzelfde is.

Dirk de Bot, Medewerker In- en Outbound

Dylan Burghout, Ass. Teamleider Orderpick

Eline van Verseveld, HR Manager

+31 (0)76 751 2051 personeelszaken@bsb.nl

BSB is een bedrijf waar we als één team elke dag keihard werken om onze klanten tevreden te houden. Dit zit in de genen van ons allen en gezamenlijk proberen we hier zoveel mogelijk plezier in te beleven. Ik als Manager P&O mag hier ook mijn steentje aan bijdragen en daar ben ik trots op!

Erica Smits, medewerker Creditcontrol

+31 (0)76 751 2043 creditcontrol@bsb.nl

Ik werk graag bij BSB vanwege de leuke contacten met collega’s, klanten en leveranciers. De complexiteit van het bedrijf (samenwerkingsverband) maakt mijn werk een uitdaging. Geen enkele dag is hetzelfde. De meeste collega’s werken er al jaren, dat voelt erg vertrouwd. Dat geldt eveneens voor vele van onze leveranciers waarvoor wij werken.

Freek Spithorst, medewerker Orderpick

Graham Creed, medewerker In- en Outbound

Inna Tsuber, Voorraadbeheerder

+31 (0)76 751 2032 inkoop@bsb.nl

Sinds kort ben ik werkzaam bij BSB en door de afwisselende werkzaamheden en uitdagingen vind ik mijn werk interessant. Daarnaast mijn gemotiveerde collega’s en fijne bedrijfssfeer zorgen ervoor dat ik met plezier naar werk ga.

Johan Bakx, Manager S&OP

+31 (0)76 751 2033

In de functie van manager S&OP sta ik in direct contact met zowel onze partners en onze klanten, wat ontzettend leuk is. De informele sfeer en de ontzettend fijne en capabele collega’s maken BSB tot een hele fijne werkplek.

John van Rijsbergen, Senior Accountant

+31 (0)76 751 2044

De afwisseling in mijn werk maakt het werken bij BSB zo boeiend, geen enkele dag is het hetzelfde. In de jaren dat ik bij BSB werk, heb ik door de groei van BSB aardig wat uitdagingen meegemaakt

Kees Weezenbeek, Voorraadbeheerder

+31 (0)76 751 2021 inkoop@bsb.nl

Vanaf de oprichting bij dit bedrijf betrokken te zijn is bijzonder en ik heb dan ook de enorme groei meegemaakt, wat een hele uitdaging is geweest. Dankzij mijn geweldige collega’s hebben we er iets moois van gemaakt.

Koen Leijten, medewerker Creditcontrol

+31 (0)76 751 2000

De complexiteit van de organisatie maakt de werkzaamheden van Creditcontrol tot een uitdaging, geen enkele dag is het hetzelfde. Ik werk graag bij BSB vanwege de leuke contacten met collega’s, klanten en leveranciers.

Lodewijk Emmen, Managing Director

+31 (0)76 751 2050 info@bsb.nl

Onze partners bouwen fantastische merken; aan ons de taak om perfecte uitvoering te garanderen. Alle gebundelde kennis van de (dranken-) markt, logistieke, customer service en administratieve processen zetten wij met energie en passie in. Samen elke dag beter, dat is ons streven en dat is onze trots!

Lydia Prins, Medewerker Verkoop Binnendienst

+31 (0)76 751 2013 verkoop@bsb.nl

Bij BSB werk ik met veel plezier op de verkoop. Wat mijn werk zo leuk maakt is dat het zo divers is, we hebben veel leverancier en klant contacten en zorgen ervoor dat de smaakvolle producten op tijd bij onze klanten komen.

Maikel Mol, Medewerker In- en Outbound

Marcel Dollekens, medewerker In- en Outbound

+31 (0)76 751 2030

Het werken met de vele mooie producten vind ik geweldig, waarbij het elke dag een uitdaging is om samen met collega’s de logistieke processen tot een goed resultaat te brengen!

Margareth Jansma, medewerker Customer Service

Het is geweldig om als één team te werken aan hetzelfde doel met mooie producten en door de informele sfeer en vele fijne collega’s maken BSB tot een hele fijne werkplek. Daarbij komt dat door het contact met zowel onze partners en onze klanten, niet één dag hetzelfde is.

Michael Groen, medewerker Orderpick

Michal Piskorek, Aankomend Teamleider Emballage

+31 (0)6 391 486 97 emballage@bsb.nl

Mike van Gils, Teamleider Orderpick

+31 (0)6 558 37 358

Het leuke aan BSB is dat het elke dag een uitdaging is om alle orders op tijd de deur uit te krijgen. Geen dag is hetzelfde.

Miranda Ottervanger, Manager Customer Service

customerservice@bsb.nl

Als Manager Customer Service zorg ik samen met een team van enthousiaste medewerkers dat de klanten met al hun vragen en wensen bij ons terecht kunnen. De fijne sfeer binnen BSB draagt bij aan onze goede klantrelaties. Daarnaast is er een nauwe samenwerking met de afdeling verkoop, zodat we echt de klant met een enkel contactmoment goed kunnen helpen.

Misha Korevaar, Sr. Transportplanner

+31 (0)76 751 2024

Het leuke van het werken bij BSB is het feit dat door constante groei, het werk blijft veranderen. Hierdoor zijn er steeds nieuwe uitdagingen en is geen dag hetzelfde. Het is ook fijn om met een leuke groep collega’s te werken.

Monique Hazenberg, Medewerker Ompak

+31 (0)76 751 2025 ompak@bsb.nl

Bij BSB is het leuk werken. Het regelen van het ompakproces is mijn afdeling en dat is enorm afwisselend met de variëteit aan producten en natuurlijk de gezellige collega’s.

Petrus Shiimi, medewerker Orderpick

Piet Emmers, medewerker Orderpick

Renata van Rossum, Medewerker Verkoop Binnendienst

+31 (0)76 751 2012 verkoop@bsb.nl

Geen dag is hetzelfde bij BSB. Door de diversiteit en de leuke collega’s, leveranciers en de klanten blijft het een super leuke job, het voelt elke dag weer als thuiskomen!

Richard van den Broek, medewerker HACCP

Rick Burghout, medewerker In- en Outbound

Het werken bij Bsb geeft me veel uitdaging en dat doe ik met veel plezier en genoegen.

Rinus Wezenbeek, medewerker In- en Outbound

Robert Kujawinski, medewerker Orderpick

Stefan Norbart, IT Manager

+31 (0)76 751 2060

BSB groeit snel op alle fronten. Hierdoor worden er telkens andere eisen en wensen gesteld. Daardoor is geen dag hetzelfde. Ook de mate van zelfstandigheid binnen BSB, samen met de partners geeft een groot gevoel van ondernemerschap. Hierdoor ontstaan mooie samenwerkingen tussen alle betrokkenen, in- en extern.

Stephanie Welten, medewerker Crediteurenadministratie

+31 (0)76 751 2045 administratie@bsb.nl

Als 1 groot team werken aan hetzelfde doel met mooie producten en fijne collega’s maakt geen dag hetzelfde bij BSB. Iedere dag ga ik met veel plezier naar mijn werk.

Teun de Jong, Transportplanner

+31 (0)76 751 2028

Werken bij BSB, is werken met mooie en verschillende producten. Omdat geen dag bij BSB hetzelfde is, leer ik elke dag iets bij; dit maakt mijn werk leuk, uitdagend en afwisselend. Ook de informele werksfeer & fijne collega’s maken dat ik dagelijks met veel plezier naar BSB toe ga!

Thomas Arts, medewerker Orderpick

Toon Beekmans, medewerker Technische Dienst

+31 (0)76 751 2052

Het leuke van mijn werk bij BSB is dat het afwisselend is en het een schoon en mooi bedrijf is met fijne collega’s.

Vasile Pruteanu, Ass. Teamleider Emballage

+31 (0)76 751 2000 emballage@bsb.nl

Vera Michielsen, Management Trainee Logistiek

+31 (0)76 751 2000

Wim Verdaasdonk, Teamleider In- en Outbound

+31 (0)76 751 2026

In 2000 ben ik bij BSB gestart en zeg maar gerust met heel weinig logistieke ervaring! Maar ik heb met beide handen het werk aangepakt en met een gedreven karakter heeft BSB mij de kans gegeven om te groeien binnen de organisatie. Met een mooi expeditie team zorgen we samen ervoor dat onze klanten naar tevredenheid hun producten ontvangen.

Yolanda Lamars, Customer & Partner Care Optimization

+31 (0)76 751 2003

Het contact met onze partners en onze afnemers maakt dat geen enkele dag hetzelfde is. Dat zorgt ervoor dat het werken bij BSB uitdagend blijft, ondanks het feit dat ik hier alweer 24 jaar werk!