Zin om in de avonduren en (school)vakanties extra geld te verdienen? Thuis zitten niks voor jou? Bij BSB kun je in de avonduren en vakanties komen werken in een leuk en enthousiast team! Vakantiekrachten, uitzendkrachten, vaste krachten, je leert iedereen snel kennen! Super leuk en gezellig. Is dit jouw bijbaan? Lees dan snel verder!

 

                  Oproepkrachten warehouse   (8-40 uur)

Beer & Selected Beverages is één van de belangrijkste distributeurs van speciaal-, craft- en importbieren, mineraalwaters en gedistilleerde dranken op de Nederlandse markt. BSB levert aan drankenhandels, zelfbedieningsgroothandels en retailers. 

 

BSB wordt gekenmerkt door een informele werksfeer, no-nonsense mentaliteit, flexibiliteit en teamgeest. BSB groeit en professionaliseert in sneltreinvaart.

 

Wat ga je doen

Bij BSB draait alles op het speciaal bier, soft drinks en aanverwante artikelen. Doordat er veel verschillende stromen zijn is er altijd wat te doen! Zo hebben we de afdeling Orderpick, waar je zorgt dat alle bestelde orders verzameld worden. De andere dag kan het zijn dat je gaat helpen bij de Ompak om de artikelen in een nieuwe, andere, verpakking te verpakken. Lekker afwisselde zomerbaan, toch? :-)

 

Wie ben jij

Jij houdt niet van stilzitten! Een hele zomer niets doen? Dat is niets voor jou! Jij verdient liever een hoop geld in de avonduren en tijdens de (school)vakantie en bent graag fysiek bezig! En verder ben je:

  • flexibel inzetbaar qua werktijden en werkzaamheden

 

Wij bieden

  • een mooi salaris van minimaal €11,40 per uur;
  • een gezellige werkplek tijdens de (school)vakanties en de avonduren;
  • gratis fruit en een kom soep tijdens de pauzes;
  • een gezellig team om in te werken.

 

Informatie en reactie

Lijkt dit een ideale bijbaan? Klik dan snel op onderstaande link! Nu solliciteren is binnen 1 week kennismaking en rondleiding! Eerst nog wat vragen? Bel of mail ons! 076-751 2051.

 

Solliciteer!

 

                                               Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!