Voor wie

Vanuit ons distributiecentrum in Etten-Leur leveren wij dagelijks onze klanten door heel Nederland. Onze klanten zijn de (dranken-) groothandel, retailers en slijterijen.

Drankenhandel / groothandel

BSB levert vrijwel iedere dranken- of groothandel op de Nederlandse markt met het uitgebreide assortiment van onze partners. Binnen een vast routeschema leveren wij iedere klant tweemaal per week. U kunt rekenen op een correcte verwerking van uw orders, een volledige en tijdige levering en perfecte service. Naast Nederland leveren we ook in België en Luxemburg.

 

Retailer

BSB is een coöperatie van verschillende merkeigenaren met één logistiek-, administratief- en serviceplatform. Hiermee bereiken wij optimale efficiency en effectiviteit. Voor u als retailer heeft dat duidelijke voordelen, zoals:
• één dagelijks aanspreekpunt voor meer dan 30 leveranciers.
• één vrachtwagen die zes dagen per week met de juiste dropsize op uw distributiecentrum lost.

Binnen BSB investeren we gezamenlijk in een up-to-date systeem, de juiste certificeringen en een adequaat databeheer. Ons team doet er alles aan om de logistieke en administratieve uitvoering van de business zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Serieus en precies, zoals dat bij onze rol past.

Leverancier worden

Wilt u zelf, commercieel autonoom, bouwen aan uw merk op de Nederlandse markt? 
Bent u op zoek naar een partner die u kan helpen met een efficiënte uitvoering van uw business tegen aanvaardbare kosten, met een kwaliteit van dienstverlening die de markt verwacht? Maak dan eens een afspraak met BSB. We zijn een coöperatie met als vertrekpunt: gezamenlijk synergie creëren, maar geen wederzijdse sponsoring. Dit heeft geleid tot een transparant systeem van kostentoerekening aan inmiddels 14 leden-aandeelhouders en meer dan 25 derde-partijen.

Wij bespreken uw wensen, in alle vertrouwelijkheid. Wat zijn uw producten? Welke klanten wilt u bedienen? Wat zijn uw volumeprognoses? Die gesprekken leiden tot een heldere en concurrerende kostenopgave.

Zorgvuldige voorbereiding zal leiden tot een vlotte opstart en niet in de laatste plaats tot tevreden afnemers. Neem contact op via het contactformulier:

Neem contact op