Gulpener

Als onafhankelijke familiebrouwerij genieten we al sinds 1825 van onze vrijheid. De vrijheid om onze eigen koers te varen en alleen te doen wat goed voelt. De vrijheid om de smaak van bier niet af te vlakken, maar te verrijken en continu te zoeken naar vernieuwende smaken. Die vrijheid ervaren wij al 8 generaties en dat proef je terug in onze 16 speciaalbieren.
Uitgesproken omdat we vrij zijn. Vrij omdat we een onafhankelijke familiebrouwerij zijn. Vrij om onze eigen koers te varen. Vrij om te doen wat goed voelt. Daarom noemen wij onszelf ‘De Vrije Brouwer’.
We hebben een sterke band met onze omgeving en zijn graag van waarde voor de wereld om ons heen. Daarom brouwen we bier met water uit eigen bronnen, gebruiken we hop uit eigen hoptuin en komt ook onze gerst van boeren uit de regio. Dit alles houdt onze ‘voetafdruk’ laag en maakt Gulpener tegelijkertijd tot het enige echte bier van Nederlands bodem.


Hoe kunnen we het als duurzame ‘Vrije Brouwer’ nog beter doen? Kunnen we nóg eerlijker en lekkerder bier maken, zonder het traditionele vakmanschap uit het oog te verliezen? Vragen die regelmatig leiden tot nieuwe avonturen, experimenten en, niet te vergeten, nieuwe smaken. Smaken waarmee we de échte biergenieter nog generaties lang hopen te verrassen

Sinds 1825 brouwen wij bier. Begonnen met een bovengistend bier dat per ‘grote kuip’ 80 gulden kostte en vervolgens doorontwikkeld naar een onderneming met maar liefst 16 verschillende bieren en een productie van 100.000 hectoliter per jaar.

Samen sterk
Onze familie weet ondernemingslust en innovatiekracht van generatie op generatie door te geven. Geen wereldoorlogen of crisissen brengen ons van koers. En waarom? Omdat we ons als geen ander weten aan te passen, ontwikkelingen niet uit de weg gaan en vertrouwen op onze leveranciers en medewerkers.

Toekomst bestendig
In 2001 vatten we onze visie en ambitie samen in ons ‘Verbond met de Natuur’. Dit verbond is in 2014 door alle medewerkers ondertekend, want als het gaat om duurzaamheid willen we zowel op technisch als maatschappelijk vlak graag een voortrekkersrol blijven vervullen.

www.gulpener.nl

Bier

Gulpener