Op zoek naar een job met baanzekerheid waarbij je kunt werken en leren? Thuis zitten niets voor jou? Bij BSB zijn we op zoek naar een groep nieuwe collega's waarmee we ons warehouseteam kunnen versterken! Vakantiekrachten, leerlingen, uitzendkrachten, de ervaren rotten, je leert iedereen snel kennen! Super leuk en gezellig. Is dit jouw baan? Lees dan snel verder!

 

            Werk-leerbaan in de logistiek (BBL) (32-40uur)

 

Beer & Selected Beverages is een van de belangrijkste distributeurs van speciaal-, craft- en importbieren, mineraalwaters en gedistilleerde dranken op de Nederlandse markt. BSB levert aan drankenhandels, zelfbedieningsgroothandels en retailers. 

BSB wordt gekenmerkt door een informele werksfeer, no-nonsense mentaliteit, flexibiliteit en teamgeest. BSB groeit en professionaliseert in sneltreinvaart.

 

Wat ga je doen?

Bij BSB draait alles om speciaal bier, soft drinks en aanverwante artikelen. Doordat er veel verschillende stromen zijn is er altijd wat te doen! Zo hebben we de afdeling Orderpick, waar je zorgt dat alle bestelde orders verzameld worden. De andere dag kan het zijn dat je gaat helpen bij de ompak om artikelen in een nieuwe andere verpakking te verpakken en vervolgens geef je instructies aan nieuwe collega's. Lekker afwisselende baan, toch?

 

Wie ben jij?

Jij houdt niet van stilzitten! De hele dag achter een bureau zitten? Dat is niets voor jou! Jij verdient liever je geld door in beweging te zijn en bent graag lekker fysiek bezig! En verder ben je:

  • Minimaal 18 jaar
  • Flexibel inzetbaar qua werktijden en werkzaamheden

 

Wij bieden:

  • Een mooi salaris van minimaal €11,40 per uur;
  • Een gezellige werkplek waar je toekomstige collega's om je zitten te springen;
  • Gratis fruit en een kom soep tijdens de pauzes;
  • Gratis online leeromgeving met interessante cursussen.

 

Informatie en reactie:

Herken jij je hierin en ben je geïnteresseerd? Klik dan op onderstaande link! Nu solliciteren is binnen 1 week een kennismaking en rondleiding! Eerst nog wat vragen? Bel of mail ons, 076-751 2051.

Solliciteer!